mandag den 21. maj 2012

Dagens fangst - vol. 16

Fredag er som bekendt ballet- og 'gå tur i Århus' dag for mig og min datter. Sidste fredag var ingen undtagelse. Denne gang lagde vi så vejen forbi både Søstrene Grene og Tiger. Og jeg gik måske lidt amok? På billederne ses de indkøbte ting, som er krea-relaterede.

Fra Tiger købte vi lilla metalbøjler, pink kageservietter, to lilla lakerede dåser, lilla snor og et lille hæfte med opskrifter, som alle indeholder chokolade. Og fra Søstrene købte vi lidt mere dekorationspapir, tre ruller mønstret tape og snuppede et par postkort ved kassen (det ene har en opskrift på).

Og så havde jeg slet ikke tænkt mig at købe bomuldsgarn ved Søstrene. Men pludselig lå det der i alverdens dejlige farver og fristede, og så snuppede jeg lige 14 nøgler!2 kommentarer:

  1. Hi hi jeg røg også i med begge ben da jeg kom forbi garnet hos SG, selvom det slet ikke var meningen. Men det lå jo der og nærmest sprang op i kurven :0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja! Det var nærmest umuligt at forsvare sig imod det vældig lokkende garn...

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...