onsdag den 2. maj 2012

Dejlige gaver igen...

Jeg har tidligere vist dejlige, strikkede gaver, som min datter har fået fra familiemedlemmer, som selvfølgelig selv har strikket gaverne.

Lige før påske modtog min datter igen en pakke fra mormor, og indeni var de dejlige sorte strømper med flot mønster i pastelfarver. Hun tog dem på med det samme og har siden brugt dem, når vi skulle sidde og hygge i sofaen, bl.a. når vi har siddet og hæklet sammen.

Jeg er også ret vild med strømperne. Farverne minder mig om lakridskonfekt.

De grå strømper har min datter fået af sin moster. Dem fik hun i efteråret, hvis jeg husker rigtigt. Hun har i hvert fald brugt dem en hel del denne vinter. De er strikket sådan, at de automatisk for dejlige folder, når man skubber dem lidt ned. Så ligger de dejligt omkring anklerne og lidt opad og varmer benene ligesom et par benvarmere.

Vi synes, de ser rigtig smarte ud.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...