fredag den 20. januar 2012

Pære-ingerfær muffins

I forgårs bagte jeg verdens lækreste muffins! Familien elsker dem, og det gør jeg også selv. Og det hjælper selvfølgelig også, at de er enormt nemme og hurtige at bage. De ser ikke særlig fancy ud, og de skal heller ikke pyntes med glasur eller icing. Derimod må de gerne se lidt rustikke og uregelmæssige ud. Det er de muffins, som jeg bager allermest, og det er både til hverdag og til fest. De smager bare så godt!

Opskriften har jeg ikke selv fundet på. Den er fra en af mine yndlings kogebøger, nemlig: "Nigella Ekspres" af Nigella Lawson. Den så jeg i går i Bilka til kun 65 kr, hvilket må siges at være et kup! Hvis du har bogen eller kan finde opskriften på Nigellas hjemmeside, så prøv denne opskrift!
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...