fredag den 27. januar 2012

Gamle kreationer...

Hah! Jeg var godt klar over, at jeg ikke havde lavet meget håndarbejde igennem de sidste mange år, men jeg besluttede mig alligevel for at gennemgå mine gamle billeder for at se, hvad jeg kunne finde frem til. Og her er det yderst magre udbytte! Et enkelt billede af en trøje, som jeg i sensommeren strikkede til min søn, som dengang var knap 2 år gammel. Den er strikket i en lækker bomuld/hør kvalitet, og er meget lækrere i virkeligheden, end det fremgår af billedet, synes jeg. Opskriften er fra Kreativ Strik nr. 1 (2008). Jeg brugte bare noget andet garn i en anden farve.

Lad mig retfærdigvis tilføje, at jeg selvfølgelig har strikket og hæklet andre ting i de sidste år. Men jeg fandt dem tydeligvis ikke værdige til at blive foreviget på fotografisk vis. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...