torsdag den 26. januar 2012

Oldemorfirkanter

Jeg har hæklet oldemorfirkanter til et tæppe. Helt præcist har jeg hæklet 176 af dem, men bliver måske nødt til at supplere med nogle stykker. De allerfleste er helt ensfarvede og nogle få er hæklet tone-i-tone. De fleste er hæklet af restegarn, dog har jeg købt nogle nøgler for at supplere med flere farver. Jeg er nu begyndt at hækle lapperne sammen og glæder mig afsindig meget til at se det færdige resultat.

4 kommentarer:

 1. God ide med ensfarvede firkanter - puha, ved ikke om jeg har tålmodighed til at hækle så mange... håber det, for jeg har også drømme om at lave et HELT tæppe en dag :-)

  SvarSlet
 2. Faktisk har det ikke været så overvældende at hækle så mange. Jeg har haft laaaang tid om det, da det ikke har været et projekt, jeg SKULLE blive færdig med hurtigt. Jeg har bare hæklet en firkant en gang imellem. De blev ensfarvede, fordi jeg er for doven til at skifte farve og hæfte ender ;) Desuden er det en stor fornøjelse at se, at jeg har fået brugt rigtig mange rester.

  SvarSlet
 3. Du har fået en blog Award fra mig, se mere på min blog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, hvor fedt! Tusind tak! Jeg iler over til din blog og lærer mere.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...