onsdag den 18. januar 2012

Første udfordring...

Den første udfordring, jeg tildelte mig selv, var at customize min blog. Et lillebitte kreativt indslag. Hihi. Jeg har uploadet et billede til baggrund og fået farver på tekst o.l. til at matche nogle af farverne. Jeg har selv fotograferet. Jeg legede lidt rundt med mit kamera og tog nærbilleder af blomster for et par år siden. Nogle af dem blev gode. Og da de blev taget på Færøerne, minder de mig om det dejlige sted, hvor jeg voksede op og boede, indtil jeg flyttede til Århus, hvor jeg bor nu.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...