mandag den 23. januar 2012

Ambitionsniveau

Jeg har gået og tænkt på, om mit første indlæg om den kreative udfordring, jeg har givet mig selv, kan misforstås. Så jeg vil lige sikre mig, at ingen - hverken mig selv eller andre - tror, at jeg nu skal til at være en ny Picasso eller den næste stjerne på den danske designhimmel. Det har jeg ingen ambitioner om!

Det, jeg ønsker at opnå, er at føle glæden ved at skabe ting i dagligdagen. Ren og skær hverdagskreativitet. At have og tage mig tid til at gøre noget ud over det basale, som skal til for at få dagligdagen til at glide. At have tid og ro til at lave noget håndarbejde, måske lære nogle nye teknikker og prøve noget, jeg aldrig har prøvet før. At bage nogle kager og lave noget mad, jeg ikke har prøvet før - måske endda at finde på nogle nye opskrifter selv. At komme i gang med at få hjemmet til at se ud, sådan som jeg gerne vil have, at det skal se ud, uden nødvendigvis at have store økonomiske udgifter. Og at finde sanselig og åndelig glæde og nydelse i en smukkere og sjovere hverdag.

Det er min ambition!

Med venlig hilsen,Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...