fredag den 20. januar 2012

Dagens fangst - vol. 1

I går var jeg ude og handle i Bilka og lagde et smut forbi deres garnafdeling. Udvalget er jo ikke det største, og de har vist kun et mærke, nemlig Bumbo. Men jeg fandt da noget, jeg skulle bruge. Hvidt bomuldsgarn til at montere et tæppe i oldemorfirkanter, som jeg har hæklet på over længere tid. Og gråt/lilla strømpegarn, da jeg selv er ved at have slidt hul i alle mine strikkede strømper. Datteren kunne vist også godt bruge et par.

Og så har jeg en svaghed for bøger og magasiner om madlavning, bagning, indretning og hobbyer (samt mange andre emner), så jeg var lige forbi bogafdelingen også. Jeg fandt to billige bøger om strik og hækling. Jeg tror, de sådan set er skrevet til begyndere. Men mon ikke jeg kan finde noget inspiration alligevel? Jeg er jo ikke længere så rutineret, som jeg var en gang.

Et magasin blev det også til, nemlig Spis Bedre med et fantastisk forsidebillede af en Red Velvet kage. Jeg slog med det samme op for at finde opskriften, og ja, den er lavet med rødbede og ikke bare med rød frugtfarve. Så jeg skal helt klart prøve at bage den - forhåbentlig snart!

Nå ja, en hæklenål købte jeg også, som man kan se på billedet...

Og da jeg kom hjem, ventede medlemsbladet fra Bolig&Livsstil bogklubben i postkassen. Jeg bliver jo nok fristet, når jeg kigger det igennem.


Senere om eftermiddagen var jeg på biblioteket sammen med min datter. Ud over flere krimier og eventyrbøger, lånte vi også fire kreative bøger. En bog om hækling, som jeg selv vil kigge igennem, og 3 andre, som nok mest blev lånt for min datters skyld. Men jeg vil da også kaste et nysgerrigt blik i dem. Min datter er selv for lille til at kunne læse, så hun har faktisk brug for mors hjælp, hvis hun vil lave noget fra bøgerne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...