onsdag den 18. januar 2012

Kreativ udfordring!

Jeg har besluttet af udfordre mig selv! Jeg ønsker at få mere kreativitet ind i hverdagen. Jeg nyder at finde ro med et stykke håndarbejde. Jeg har kunnet hækle, strikke og brodere, siden min mormor lærte mig det, da jeg var 6 år gammel. Jeg elsker at gå i køkkenet, tænde for radioen og så gå i gang med at lave mad eller bage, både ved selv at eksperimentere mig frem til noget velsmagende eller ved at afprøve diverse opskrifter. Elsker at forkæle familien og mig selv på denne måde. Jeg har en æstetisk sans, som ikke altid bliver tilfredsstillet ved ting, man umiddelbart kan købe sig til - selv om jeg elsker at shoppe!

Desværre har jeg også en travl hverdag - med en dejlig familie (mand og to børn på 2 og 5 år), arbejde og studier - som sjældent tillader de store udfoldelser udi det kreative. Men jeg savner at kunne fordybe mig i noget kreativt og er blevet enig med mig selv i, at jeg har brug for små åndehuller af ro, hvor jeg kan skabe noget og samle energi til resten af tiden.

Udfordringen består selvfølgelig i at finde tid til at skabe, men samtidig ønsker jeg at udfordre mig selv i kaste mig ud i områder, jeg ikke har prøvet før og derved lære noget nyt. Jeg bruger i denne forbindelse ordet 'kreativitet' i meget bred forstand og tænker, at jeg selvfølgelig vil komme i gang med håndarbejde igen - måske kan jeg lære at sy - men jeg ønsker også at udfordre mig selv  i den tanke, jeg har, om, at jeg, selv om jeg godt kan skabe ting, ikke er ret god til at finde på nyt.

Denne blog skal være dokumentation af mine udfoldelser og rum for mine tanker, overvejelser og oplevelser udi det kreative.

Med venlig hilsen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...