søndag den 23. marts 2014

Krea-reol

Du husker måske, at jeg tidligere har skrevet om garnreol og kreahjørne, og at jeg er ved at indrette sidstnævnte. Det er en vældig langsom proces.

Men for få uger siden tog jeg mig sammen til at rydde op og sortere ud i mine hundredvis af bøger, og det frigjorde en lille reol i stuen. Den kom fluks ind i soveværelset og blev overlæsset med kreagrej. Dermed fik jeg en hel del rod væk fra bordet, og det er nu blevet rarere at sidde der og arbejde.

Jeg mangler stadig at få hængt to hylder op over bordet (mumler noget om, at manden vist har fået 'fejlplaceret' hyldeknægtene), men på den front sker der forhåbentlig snart noget.

I dag får du et detaljebillede af min garn/krea-reol. Jeg ligger og kigger på den fra sengen, hvor jeg for en stor del har opholdt mig siden onsdag aften med mellemørebetændelse og andre onder *ynk & klynk* I det mindste er farverne dejlige at ligge og kigge på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...