tirsdag den 6. maj 2014

Hæklet ærmekant

Lad mig sige med det samme, at jeg ikke skriver om dette projekt for at fremvise et flot resultat. Alligevel var projektet en succes, fordi jeg lærte en del, så jeg helt sikkert opnår et flottere resultat næste gang. Processen var fed!

Forleden aften foldede jeg vasketøj og fandt, at min datter havde fået ødelagt ærmekanten på en af sine bluser. Da det ikke var en yndlingsbluse (hun synes, hun er blevet for stor til Hello Kitty), turde jeg godt klippe kanterne af begge ærmer og forsøge at hækle en ny kant på.

Jeg brugte min 'sharp crochet hook' og dobbelt tråd af virkelig tyndt merceriseret bomuld 12. Jeg hæklede en omgang fastmasker direkte i stoffet og en helt enkel omgang med luftmasker og fastmasker ovenpå. Resultatet blev nogenlunde. Og jeg fik øvet mig lidt i brugen af hæklenålen samt fik afprøvet, hvor stort mellemrum, der skal være imellem hullerne, og hvor fast, der skal hækles. Og nu tør jeg godt kaste mig ud i noget lignende en anden gang. 2 kommentarer:

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...