fredag den 25. april 2014

Jeg er nu Ravelry designer!

Ja, jeg siger det med lidt selvironi. Men i dag har jeg endelig fået gjort en af mine DIYs tilgængelig til download som pdf-fil på Ravelry.com. Det føles lidt stort. Det drejer sig om det stribede tæppe med restegarn, som jo er en helt enkel opskrift, men som får en del hits fra Ravelry, og som jeg også har fået nogle henvendelser omkring. Spørgsmålet har været, hvornår min DIY ville være tilgængelig på engelsk.

Gå til siden på Ravelry.com ved at klikke her.


Oversættelsen er tilgængelig nu med hjælp fra den yderst hjælpsomme bossa, som bare sprang til og hjalp mig med oversættelsen, med det samme som jeg spurgte. Tusind tak for hjælpen! Besøg også hendes blog med fantastisk strik: Log Home Living og Strikkedilla. Hun skriver på norsk.

4 kommentarer:

 1. Tillykke med din nye titel :) Det er også et skønt tæppe :)

  SvarSlet
 2. Nej, hvor sejt! Det er et flot tæppe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så enkelt et tæppe. Men dejligt i brug. Og det giver en del hits til bloggen ;)

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...