torsdag den 8. maj 2014

Nye hæklede vimpelranker

Som jeg tidligere har skrevet, går jeg en gang imellem i produktionsmodus. Blandt andre ting hækler jeg vimpelranker, og jeg har lige samlet tre i forskellige farvekombinationer. Disse skal sælges. Nu er spørgsmålet så, hvordan de skal prissættes...


3 kommentarer:

  1. Hold da op, du har fået hæklet vimpler i stor stil!

    SvarSlet
  2. Jeps, jeg fik lige afsluttet nogle ting. Det blev til én mere, før jeg stoppede. Men jeg har stadig flere vimpler liggende, klar til at samle. Dog skal jeg nok hækle nogle flere for at få farverne til at gå op.

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...