onsdag den 21. maj 2014

Etiketter til mine kreationer

For nylig bestilte jeg stofetiketter til at sætte på mit håndarbejde. Jeg giver en del ting væk og har på det sidste også lavet ting til salg, så jeg tænkte, det ville være en god idé at sætte etiketter på. Så ved folk, hvor de skal henvende sig, hvis de vil have mere.

Etiketterne er fra Ikast-Etiket, og de er så fine. Jeg er ikke helt tilfreds med teksten, som jeg bestilte. Men det kan jeg lave om på næste gang. Nu skal jeg i gang med at sy etiketterne på nogle hæklerier.


Dette indlæg er IKKE sponsoreret. Jeg udtrykker bare min begejstring for produktet, som er nyt for mig. 

4 kommentarer:

 1. Jeg har brugt etiketter fra ikast etiket længe, og jeg er glad for dem. Jeg har snart ikke flere tilbage, så jeg må
  Til at bestille nye :)
  Vh Ása / sunadottir.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er lidt nysgerrig, køber du de samme hver gang? Eller skifter du ud i farver og tekst?

   Slet
 2. De er da også mægtig fine :)

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...