torsdag den 22. maj 2014

Hæklede juletræer i maj

Det er helt udenfor sæson, og alligevel stod jeg forleden dag og gjorde disse juletræer klar til afsendelse. De indgår i en byttehandel. Jeg glæder mig så meget til at modtage min gave i posten. Og jeg skal nok vise frem.


Juletræerne har jeg klar på denne årstid, da en bekendt har spurgt, om jeg vil hækle juletræer for hende at tage med på julemarked til december. Og det skader jo ikke at være ude i god tid, så jeg slipper for at stresse. 

4 kommentarer:

 1. Juletræerne er landet på Frederiksberg og jeg er lykkelig! De er så fine og elsker kombinationen af tre grønne nuancer. Snoren og perlen sætter lige prikken over i'et. Tusind tak, Gudrun! Jeg håber, at din gave snart lander hos dig - den er i hvert tilfælde afleveret til PostDK.

  SvarSlet
  Svar
  1. Gaven er kommet - for nogle dage siden - og det hele er så fint. Jeg har tænkt mig at skrive et indlæg på bloggen om det. Tusind tak!

   Slet
 2. Altså... det er sgu næsten også mere hyggeligt at lave julepynt udenfor sæson. Det er bliver jo også helt hektisk, hvis man skal nå det hele i november. :)
  Og det er nogle skønne træer, du har lavet!

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...