mandag den 12. august 2013

Washi-tape på dåser


I aftes havde jeg lidt tid til overs efter at have pakket taske med datteren til første dag i 1. klasse, og vi besluttede at lave et par dåser til hendes skrivebord til at holde på farveblyanter og lignende.
Vi brugte et par dåser, som før havde rummet hakkede tomater. De har sådan en coated inderside, som er nem nok at rengøre. Desuden havde de været en tur igennem opvaskeren og blev hurtigt tørret for ikke at ruste.
Jeg har en kagedåse fyldt med washi-tape, som vi kunne vælge fra. Og valget faldt på nogle sort/hvide tapes til den ene dåse og lilla/hvide tapes til den anden dåse. Der var tre af hver farvekombination.
Det var hurtigt og nemt at påføre tapen. Og resultatet er temmelig brugbart. Især dåsen i sort/hvid fungerer da godt sammen med datterens farveblyanter i neonfarver far Søstrene Grene. Al den brugte tape er også fra Søstrene Grene, hvis jeg husker korrekt.
Vi er begge to tilfredse med resultatet. Og jeg tænker, at jeg i fremtiden sagtens kan lave noget lignende til hæklenåle og andet grej på mit eget bord.

Billederne blev taget i et mørkt køkken ved brug af autoflash. Så de er ikke af bedste kvalitet. Derfor kun to billeder og ikke en hel række.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...