onsdag den 7. august 2013

Ninkas nye kjole - Min datter har syetMin datter kom meget stolt hjem fra SFO i går og fortalte mig, at hun havde syet hele dagen og virkelig havde gjort sig umage. Hun havde fået hjælp af en voksen til at klippe stoffet og havde så syet en kjole til Ninka, hendes build-a-bear kanin. Ninka var også stolt, da hun viste den frem.
 
Jeg synes, det er så fedt, at min ellers vilde, træklatrende datter vælger at bruge det meste af en dag på at fordybe sig i at sy. På trods af, at bedsteveninden vælger andre lege. Hun var også helt varm indeni ved tanken om, hvor meget umage hun havde gjort sig, sagde hun, da jeg spurgte hende, om hun følte sig glad og stolt.


2 kommentarer:

  1. Hvor er det en fin kjole, din datter har syet; spændende om hun har fået blod på tanden og vil lave mere

    SvarSlet
    Svar
    1. Det siger hun, at hun gerne vil. Jeg har da også tænkt tanken, at det kunne være en god undskyldning for selv at komme i gang ved symaskinen. Måske vi kunne øve os sammen. Men jeg har ikke sagt det højt til hende endnu ;)

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...