lørdag den 10. august 2013

Flere vimpler

Jeg hækler stadig vimpler. Efterhånden har jeg snart tolv. Hvor mange bruger man egentlig til sådan en vimpelranke?

Jeg starter i den brede ende og hækler stangmasker. Så når jeg ikke at kede mig, før vimplen er færdighæklet. Og da jeg kun laver to i hver farve, er det helt ok at gentage samme proces om og om igen.

Jeg overvejer nu, om jeg skal hækle dem på tråd, og hvordan den så skal hækles. Eller om jeg skal gøre det på en anden måde.
 

2 kommentarer:

 1. Jeg har aldrig prøvet at hækle vimpler, men umiddelbart synes jeg, det ser flottest ud, hvis de sidder relativt tæt (afstand max 20 cm) - så engang én der havde lavet en meget lang snor, men kun sat 5-6 vimpler på - det så mærkeligt ud synes jeg.....men det er bare min personlige holdning ;-)
  Kh Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig i, at de skal sidde relativt tæt. Jeg endte med en afstand på kun 10 luftmasker. Jeg laver et fremtidigt indlæg med resultatet.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...