onsdag den 16. juli 2014

En bunke Navia

Jeg fik købt noget Navia garn på Færøerne, selv om det var svært at vælge farver. Dog slet ikke så meget garn, som jeg havde forestillet mig. Men nu har jeg da i det mindste nok til, at jeg kan danne mig mine egne erfaringer med dette garn, som manger færinger - og også udlændinge - sværger til.


Grøn og pink Navia Duo (totrådet) købte jeg til en tunika til min datter. Hun er vild med farverne, og det er jeg også. Jeg er nået ret langt med tunikaen og skal nok vise frem senere.

Desuden købte jeg noget mørkebrunt Navia Uno (myrkamorreytt, som det hedder på færøsk). Jeg forestiller mig at bruge det til et sjal, da det er entrådet. Jeg glæder mig til at prøve dette garn.

2 kommentarer:

  1. Jeg er spændt på, hvad du synes om garnet. Jeg strikker meget i Navia, men de har skiftet spinderi, så det nye skulle være lidt mere groft end det gamle. God fornøjelse med projekterne

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg tror, jeg har fået fat i noget af det nye garn. Det går jeg da ud fra. Og det er lækkert og elastisk at strikke med. Nu må vi se, hvad min datter synes om at have det på.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...