fredag den 4. juli 2014

Hvordan vælger man?

I dag stod jeg foran denne reol med Navia garn. Jeg havde tænkt mig at købe nogle nøgler for måske at strikke en tunika til datteren. Men hvordan vælger man farve, når der er så mange flotte at vælge imellem? Jeg gik hjem tomhændet.

Nu må jeg så tænke nogle tanker om farver, før jeg står foran reolen næste gang. For jeg har besluttet, at jeg SKAL købe noget Navia.


Faste læsere har måske undret sig over, at jeg ikke har blogget i længere tid. Bare rolig, der er intet i vejen. Jeg har bare haft tankerne - og hænderne - andre steder. Jeg har dog strikket, hæklet og bagt som sædvanlig. Og jeg regner med at være mere aktiv på bloggen igen fra nu af. Tak, fordi I stadig læser med. 

6 kommentarer:

 1. Pyyh, det er godt, jeg ikke skal vælge mellem alle de farver, de er jo flotte alle sammen

  SvarSlet
 2. Det er umuligt at vælge... Jeg kan også få helt farve og materiale overload, hvis der er for meget... Så jeg kan egentlig godt forstå, at du kom derfra uden noget som helst. :)

  SvarSlet
 3. vælg det tynde, i rød, pink & orange ;-)

  SvarSlet
 4. Datteren og jeg har snakket farver. Vi blev enige om to grønne nuancer og en lilla. Eller måske det bliver om endt. Nu får vi se.

  SvarSlet
 5. Det er lidt pudsigt, for jeg talte i denne uge med min søster (Photomusen) om, at det var længe siden, at vi havde set en opdate fra dig - også kom denne :-)
  Uh, det er også også mange flotte farver, som du kan vælge! Det er vist godt, at du har taget et billede af herligheden, så der kan vælges i ro og mag :-)

  Rigtig god søndag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor sødt af jer, at bekymre jer om mig. :) Jeg var bare fyldt op med alt muligt, der kom i vejen for bloggen. Bl.a. skulle jeg planlægge og pakke, og få ordnet en masse ting på arbejde før ferien også. Men jeg regner med at blogge som sædvanlig fremover - altså nogle gange hver dag og nogle gange med nogle dage imellem.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...