mandag den 21. juli 2014

To færdige strikkerier

Her ligger to strikkeprojekter færdige med hæftede ender og venter på at blive klar til brug - og 'blogklare'.

Det ene skal vaskes og blokkes samt fotograferes, før det kan blive givet til sin nye ejer. Det andet skal på min datter og blive fotograferet. Og så skal hun bruge det til efteråret. Jeg er vældig godt tilfreds med begge projekter.


3 kommentarer:

 1. Wow, det billede gør, at jeg er ret spændt på at se, hvad du har haft gang i.

  Den pinke farve er bare så lækker!

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fint ud! Glæder mig til at se flere billeder:-)

  SvarSlet
 3. Ja, den pinke farve er vildt lækker. Og jeg skal nok vise flere billeder, når jeg endelig får taget mig sammen til at tage nogen. Jeg tror næsten, striberne bliver uden datteren indeni, for de er uld, og der er lige lovlig varmt til, at hun vil tage det på.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...