mandag den 14. juli 2014

Gamle håndarbejdsbøger

Jeg var et hurtigt smut forbi et lille lokalt bagagerumsmarked, før jeg tog på sommerferie. Jeg fandt disse gamle bøger og hæfter til en 10'er. Sælger var glad for, at de kom til et hjem, hvor de bliver brugt. Og jeg glæder mig til at bruge dem. Jeg holder altid øjnene åbne for lignende bøger, da jeg synes, de er vældig inspirerede og underholdende.


Og i tråd med mit sidste indlæg om færøske mønstre, er det passende her at vise et par billeder fra hæftet med hønsestrik. Jeg glæder mig til at læse mere - og til at strikke mønstrene.
4 kommentarer:

 1. Hold nu fast, hvor er det nogle lækre bøger! Jeg er selv virkelig glad for alle gamle håndarbejdsbøger og hæfter! Min seneste skat er et strikkehæfte med modeller til børn og dukker, som jeg vil skyde på er fra starten af 1950'erne.... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var virkelig et kup, jeg gjorde dér :)

   Slet
 2. Jeg hører til dem, der gemmer.
  Så jeg har begge hønsestrikbøgerne, som jeg købte engang i tidernes morgen.
  Det er dejlige bøger, og herlige billeder. Specielt billederne af mænd, med pæn skjorte og slips og en hønsestrikket vest ud over :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vidste slet ikke, hvor mange bøger, der var. Nu tænker jeg, at jeg nok har fået fat i nummer to. Og den er bare i så fin stand, selv om den er næsten ligeså gammel som jeg selv. Og ja, fiiiine billeder. Og faktisk ganske tankevækkende læsning.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...