onsdag den 8. august 2012

Tillykke til farmand

I søndags fejrede vi mandens fødselsdag, og der skulle selvfølgelig laves en fødselsdagskage. Han havde ønsket sig banankage med valnødder lagt sammen med nougatcreme, så det lavede jeg i lørdags.

Søndag blev kagen lagt sammen og fik overtræk af mørk chokolade med en lille smule piskefløde. Manden er hverken glad for fondant, smørcreme eller almindelig glasur, så det skulle undgås. Jeg brugte en god mørk chokolade til overtrækket, så den fik en lille smule bitterhed og dermed en 'voksensmag', der passer godt til hans smagsløg. Børnene var dog også ret glade for kagen, ligesom jeg var det.

Påskriften blev bestilt af datteren, en blanding af dansk og færøsk. Vældig passende til vores kaotiske husholdning. Desværre fik hun ikke lov til at pynte med krymmel, da farmand heller ikke er glad for det. Men så kom der bare lidt nougatcreme ovenpå.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...