fredag den 17. august 2012

Hæklede blomster

Jeg er i gang med at hækle bordpynt og andet pynt til min datters fødselsdag i september. Der skal hækles små blomster i stor stil.

Indtil nu har jeg bare eksperimenteret med et par designs. Det ene er jeg godt tilfreds med, det andet trevler jeg op snart og forsøger noget nyt. Jeg vil gerne hækle mange forskellige slags små blomster i mange forskellige farver. Jeg øjner en chance for at få brugt rigtig mange garnrester.

Jeg har samlet mange forskellige links med inspiration på Pinterest. Nogle af dem skal prøves. Måske har I lyst til også at prøve nogle af dem? http://pinterest.com/gudrunjac/crochet-flowers/

Har I ellers nogle links eller opskrifter på søde små hæklede blomster, som I vil dele med mig?2 kommentarer:

 1. Sikke et arbejde! Men det er jo en genial måde at komme af med alle garnresterne.
  Skal blomsterne bare ligge på bordet, eller har du andre ting i tankerne? Ellers kunne man jo måske bagefter sætte dem sammen til et sjal, halstørklæde eller lignende.

  God fornøjelse med projektet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg begynder dog at tvivle på, at jeg kan nå ret meget. Men uanset hvad, så kommer der nogle blomster på bordet, evt. bare på bordkort. Jeg havde faktisk tænkt på at lave en ranke med blomster i stedet for flag, eller noget lignende. Men nu må jeg se, om jeg kan nå det. Jeg har fået brugt flere farver, også i flerfarvede blomster. Men jeg er langt fra færdig...

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...