torsdag den 16. august 2012

Dagens fangst - vol. 19

Jeg skulle måske kalde dette indlæg 'ugens fangst' eller 'de to sidste ugers fangst'. Men nu bliver jeg ved temaet. Faktum er, at jeg har forsømt at lave indlæg over mine krea-indkøb i løbet af de sidste uger, så nu kommer et opsamlingsindlæg.

For et par uger siden var jeg på udsalg på nettet og handlede garn hos Rosenmynte. Jeg købte ikke meget, men jeg købte godt og billigt. Bomuldsgarn i tre farver - mest for at prøve garnet. Og Kidmohair i 2 forskellige farver. Den grønne, fordi den så lækker ud, og den lilla for at matche noget, jeg har i forvejen. Desuden faldt der tre hæfter fra Drops ned i indkøbskurven. De koster kun en 10er stykket, og det er noget nemmere - og hyggeligere! - at sidde med hæftet end at skulle downloade opskrifterne, synes jeg. Også selv om de er gratis at downloade.


For et par dage siden smuttede jeg forbi Panduro Hobby i Latinerkvarteret i Århus. Der købte jeg to æsker Sugarpaste i forskellige farver. Jeg synes, det var rigtig fint, at de har disse æsker med tre farver i mindre portioner. Så slipper man for selv at stå og ælte forskellige farver ind i fondant i timevis. Nemt og hurtigt, når man kan købe det parat. At det så ikke smager af noget er ligemeget, når bare det ser godt ud, ik'?

Desuden købte jeg endnu et Drops hæfte, og et af Sys Fredens små hæfter med strikke- og hækleopskrifter. Denne gang blev det hæftet 'Strømper og sokker'.


Til slut har min postkasse også haft dejligt indhold i løbet af den sidste uge. Det nyeste Strikkemagasin den ene dag, BoligLiv med tillægget KreaBoligLiv den anden dag, og i går modtog jeg 'Feminin Strik' af Lene Holme Samsøe, som jeg købte på Den Blå Avis forleden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...