tirsdag den 21. august 2012

Endnu en smuk strikkebog

Efter at have købt to bøger af Lene Holme Samsøe, nemlig 'Mere Feminin Strik' og 'Kæk og Klassisk Børnestrik', som begge har begejstret mig, var jeg også nødt til at købe hendes bog 'Feminin Strik'. Jeg fandt den endda indbundet og stort set ubrugt på DBA til en rigtig god pris. Jeg modtog den for en god uge siden.

Og den er fyldt med spændende strik i smukke designs. Nedenfor ses bare et lille udpluk. Boleroen på forsiden er smuk og feminin. Måske ikke lige en model til mig, men den kunne være sjov at strikke.


Denne sorte cardigan tiltaler mig virkelig. Blød og smuk er den, og den må være virkelig dejlig at have på.


Dette er virkelig et stjernedesign. Denne blå cardigan må være helt fantastisk at have på, da den er strikket i helt let kidmohair. Og så er den jo så smuk. Og den må være udfordrende og sjov at strikke. Desværre er opskriften kun til onesize, og det passer sjældent mig. Men måske jeg strikker den alligevel på et tidspunkt.

Den strikkede nederdel findes også i en lignende model til små piger i bogen med børnetøj. Måske min datter ville synes, det var sjovt, at vi havde matchende nederdele. Dog ville jeg nok vælge nogle andre farver til mig selv, for min datter er til pink og regnbuefarver. Dem elsker jeg også, bare ikke så meget på mit eget tøj.


Og så synes jeg, at jeg godt kunne tænke mig dette strikkede tørklæde med hæklet kant. Især den hæklede kant er smuk, synes jeg.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...