fredag den 17. august 2012

Strikkemagasin 8 - 2012

For en god uge siden fandt jeg Alt om Håndarbejdes Strikkemagasin (nr. 8, 2012) i min postkasse, da jeg kom hjem fra arbejde. Og jeg skyndte mig som altid at bladre det igennem. Og ja, som altid, fandt jeg da flere opskrifter, som kunne blive fremtidige projekter.Denne bolero bliver jeg nødt til at strikke til min datter. Vi faldt begge to for den, og jeg har garanteret noget garn i gemmerne, som kan bruges.


Måske jeg også tager mig sammen og prøver at hækle en sweater til min datter for en gangs skyld. Så var denne enkle sweater et godt bud. Men den skal nok laves i en mere munter farve, for at min datter skal blive glad for den.


Denne drengesweater er bare lige noget for min søn! Han elsker biler, så han ville nok blive stolt over at få den på.


Jeg har længe villet prøve det fristende Zpagetti-garn, som er brugt til denne puf. Forleden stod jeg og tjekkede farverne ud i Panduro Hobby, men jeg kunne ikke beslutte mig for at købe noget, da jeg ikke havde et bestemt projekt i tankerne. Denne puf kunne måske hjælpe mig med at tage beslutningen. Eller måske jeg kunne lave noget garn selv, som ligner Zpagetti-garnet?


Og til slut faldt jeg for denne trøje til mig selv. Den ser bare så blød og behagelig ud.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...