lørdag den 17. august 2013

Reptil-glæde - Spraymalet låg


Min søn er temmelig glad for plastikdyr. Han elsker alle dyr fra Schleich. Og han synes, dinosaurer er seje. Han har nogle små dinosaurer, som han har leget en hel del med, hvorfor de ser noget slidte ud. De er ikke fra Schleich - og var ikke ret dyre - men de er alligevel pænt detaljerede. Men han leger ikke med dem mere.

Derfor har jeg besluttet at lave et eller andet med dem. Og her var det så oplagt at afprøve den ide med plastikdyr og glaskrukker, som i måneder har været at se over hele blogland og i bøger og blade. Malede dyr på låg!

Jeg havde en lille glaskrukke, som havde indeholdt oliven. Så den måtte jeg bruge. Kontaktlim kom jeg på låget og på dyrets ben. Låget fik så lov til at stå uberørt af andet end dyret i et par dage. Normalt er jeg temmelig utålmodig efter at komme videre med et projekt, men denne gang blev jeg afbrudt og fik ikke mulighed for at gå videre med det før i dag.

Jeg brugte en sort akrylmetallic spray og sprayede tre lag. Føj hvor det stinker! Jeg var nok blevet svimmel, hvis jeg ikke var det i forvejen (jeg har feber). Men resultatet er ret fedt, synes jeg. Især den skinnende metalliske effekt er ret flot.

Nu må vi se, hvad min søn vælger at bruge krukken til. Jeg frygter dog lidt, at han vil insistere på at tage dyret af låget. Så dette er en prøve for at se, om jeg skal lave flere.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...