torsdag den 14. maj 2015

Strikkemagasin 5 - 2015

Jeg fik forleden et godt tilbud på et abonnement på Alt Om Håndarbejdes Strikkemagasin, som jeg lod mig friste af. Jeg har tidligere abonneret på magasinet samt på Kreativ Strik. Men det blev for meget, så jeg opsagde det. For et par dage siden, fandt jeg det så i min postkasse igen. 


Og magasinet er stadig fint og fyldt med opskrifter af dygtige nordiske designere. Men hvor ville jeg ønske, det var mere end (næsten) bare opskrifter. 

Jeg fandt et par opskrifter, som virkelig frister mig lige nu. En let strikket bluse, som jeg ville strikke til mig selv. Dog i en anden farve. Og en opskrift på virkelig fine grydelapper og klude til køkkenet.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...