torsdag den 21. maj 2015

Kreativt værksted i vores nye Bydelshus

Vi har for nylig fået et nyt, flot Bydelshus med masser af muligheder for socialt samvær og hygge. Onsdag aften laver Gitte lækker mad, som man - for ikke ret mange penge - enten kan nye i fællesskabet i huset eller tage med hjem. Og bagefter er der syning i det kreative værksted. Tøjsyningen startede op i sidste uge. Et par af mine veninder var vældig begejstrede, så jeg ville også være med. Og det var jeg for første gang i aftes.
Tavlen bød os velkommen. Børnene havde vist også tegnet lidt.

Jeg tog børnene med, og de fik lov til at hygge med et par andre børn, imens jeg indsnusede atmosfæren. Jeg havde nemlig ikke noget sytøj med, da vi kom lige fra et andet ærinde og ikke var hjemme først. Og helt ærligt, jeg ved slet ikke, om jeg alligevel kunne have syet noget. Der var overvældende mange deltagere, så der var køer ved symaskinerne. Så jeg nød en kop kaffe, børnene fik lidt sodavand, og så hyggesnakkede jeg og nød stemningen.

Allerede nu er der snak blandt de frivillige i Bydelshuset om, at aktiviteten måske skal flytte fra det lille lokale til et større. Og der er flere symaskiner på vej, så flere kan komme til, og ventetiden forhåbentlig bliver kortere. Indtil da må man komme hinanden ved, imens man kan nye godt af Anns kyndige vejledning.

Kyndig vejldning.

Bord til at tegne mønstre og klippe stof.


Man kan også tage sin egen symaskine med og stille den ind i tilstødende lokale.
Børnene spillede brætspil og kort - indtil de blev lidt for vilde og fik lov til at lege udenfor.


Tak til Jannie Mølgaard for lån af nogle af billederne. Og tak fordi du (næsten) lokkede mig med. Besøg Bydelshusets facebookside ved at klikke her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...