lørdag den 30. maj 2015

Opladning af mobiltelefon på farten - TrendCover.dk

Sponsoreret indlæg - Annonce

Sommeren er her næsten. Og jeg forudser lange dage udendørs, i naturen, på stranden, på farten. Jeg forudser også en mobiltelefon med tomt batteri, eller næsten tomt - hvor jeg ud på aftenen bliver nødt til at spare på batteriet for ikke at løbe helt tør.

Derfor har jeg set mig om efter en powerbank til min mobiltelefon. Den kan jeg have med i min taske (eller lomme) og oplade ved behov. Og så kan jeg stadig tage billeder hele dagen og stadig have batteri om aftenen, hvis jeg skulle få brug for at ringe, før jeg kommer hjem.

Hos TrendCover.dk har jeg fundet flere forskellige powerbanks. Jeg har kigget i deres powerbank guide og fundet ud af størrelsen, som den skal have for at være optimal til brug med min iPhone6. Og jeg har fundet frem til én, som jeg tænker på at bestille. Jeg har tidligere handlet hos TrendCover.dk, så jeg ved, at det går nemt og hurtigt.

Sandberg powerbank på 4400 mAh, som giver mere en 2 fulde opladninger til min iPhone 6.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...