tirsdag den 5. maj 2015

Hvordan ordner jeg det?


Min søn leger - som så mange 5-årige drenge - ret vildt, og det slider på tøjet. Disse næsten helt nye jeans har fået et stort hul på knæet (heldigvis fik min søn bare et almindeligt sår på knæet, som nu er næsten helet).

Nu er problemet, hvordan jeg ordner hullet i bukserne? Det er for stort til bare at smække en lap på. Og buksebenet er simpelthen for smalt til, at symaskinen kan komme ind i det. Så hvad gør jeg?

Ja, jeg ved det. Hvis han var teenager, ville det være totalt sejt med hullede bukser. Men han er stadig kun 5 år, og jeg vil gerne have, at han ser nogenlunde præsentabel ud. Og bukserne sidder så fint på ham og er næsten nye, så det er synd at smide dem ud.


5 kommentarer:

 1. Du sprætter sidesømmen op den der ikke har pynte sømme. Så lægger du et stykke stof under hullet og syr frem og tilbage med symaskinen på retsiden. Det skal være tæt. Håber det lykkedes.

  SvarSlet
 2. Herhjemme bliver begge bukseben klippet af og så er der shorts til sommer :-) Det er den virkeligt nemme løsning...

  SvarSlet
 3. Jeg kender problemet. Jeg plejer at have er par gamle jeans liggende som jeg bruger til lapper. Klip en stor en, i hvert fald 3 cm på hver side af hullet. Læg et stykke sejt mønstret stof ovenpå. Sy uden om hullet med lappen bagpå, så man kan kigge til det fine stof og en ekstra syning i yderkanten af lappen. Håber det gav mening.
  Vh Trine

  SvarSlet
 4. Tusind tak for alle jeres svar (også tak for svar på FB). Jeg skal nok melde tilbage om, hvad jeg vælger at gøre. Det bliver nok en nem løsning. Endnu har jeg dog haft andet at tænke på, og arbejder også hele weekenden.

  SvarSlet
 5. Så skete der noget, i sidste uge. Min søn var vokset ud af sine cowboyshorts, som han havde lyst til at tage på. Så disse bukser blev meget belejligt klippet til shorts. Den nemmeste løsning. Men jeg vil huske de andre gode råd til næste gang.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...