tirsdag den 14. april 2015

Nænner ikke at bruge det


Kender du det? At du har noget garn, der er så lækkert at strikke med, at det kribler i fingrene efter at gå i gang. Men samtidig kan du ikke finde det perfekte projekt, og du nænner ikke at bruge det til noget, som måske bliver en fejltagelse, så du kan ikke gå igang.

Sådan har jeg det med min lille bunke Navia, som derfor ligger i reolen og samler støv. Og det er jo synd! Jeg har en del Duo, lidt mindre Uno og en ganske lille smule Trio. Men jeg kan ikke beslutte mig for, hvad jeg skal strikke.

Måske er den eneste løsning at købe noget mere? Det ville give mig større spillerum i forhold til valg af projekt, hvis jeg havde større mængder af hver farve - og flere farver.

Dog tror jeg, at jeg har nok brun Uno til et færøsk sjal. Så det skulle jeg måske bare gå i gang med. Det er virkelig mange år side jeg strikkede sådan ét.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...