onsdag den 22. april 2015

Køb garn og hobbyartikler på nettet - Rito.dk

Sponsoreret indlæg - Annonce

Hvis du er havnet på min blog, tør jeg næsten garantere, at du elsker garn, ligesom jeg gør. Har jeg ret? Jeg elsker garn. Jeg elsker at kigge på det i min garnreol. Jeg elsker at mærke lækkert og blødt garn i hænderne, både når jeg knuger det og knuselsker det, og når jeg strikker eller hækler noget til mine kære. Jeg elsker at prøve nye kvaliteter i garn, og jeg elsker det fantastiske farveudvalg både i ensfarvet og i farveskiftende garn. 

Og jeg elsker at shoppe nyt garn! Især hvis udvalget er stort, priserne er gode og jeg samtidig kan shoppe alt muligt tilbehør og udstyr til brug ved strikning og hækling. Og så er det selvfølgelig fedt at kunne købe alt det, jeg har brug for i én enkelt webshop med hurtig levering, så jeg kan komme i gang med mine projekter.

Rito.dk har et kæmpestort udvalg i alt, hvad hjertet kan begære, når det kommer til garn og tilbehør. Strikke- og hækleværktøj, bøger og opskrifter for enhver smag, tasker til opbevaring og transport, strikke- og hæklekits - og garn! Alle mulige garnkvaliteter, i alle regnbuens farver. Desuden har Rito.dk indtil 12. juni Drops Supersale, hvor man kan spare 35% på 21 forskellige garnkvaliteter fra Drops Garnstudio.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...