lørdag den 28. marts 2015

Begyndelsen på et nyt tæppe

Jeg er begyndt at hækle firkanter igen. De er så dejlig nemme at gå til. Og nemme at have med i tasken og hækle på, når der er et øjebliks pause.

Faktisk begyndte jeg at hækle ud af rester før jul. Nu har jeg 36 firkanter. Så det er jo ikke, fordi det er gået hurtigt indtil nu. Men det gør ikke noget. 

Jeg har hæklet i sort og i gråt, både ensfarvet og farveskiftende garn. Og så har jeg én firkant i grå og lilla nuancer. Indtil nu har jeg tænkt, at jeg ville bruge rester og eventuelt købe garn i netop sort, gråt og lilla i alle mulige nuancer. Men jeg er kommet i tvivl om, hvorvidt jeg bare skal holde mig til sort og gråt. 

Tæppet bliver til slut hæklet sammen med fastmasker i sort garn. Ligesom tæppet, jeg hæklede til min søn for et godt stykke tid siden.


1 kommentar:

  1. Jeg er imponeret over din energi til at strikke tæpper, det er godt nok et stort arbejde, men skønt, når det er færdigt

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...