søndag den 26. april 2015

Reklamer på bloggen

Allerede ved bloggens fødsel besluttede jeg, at jeg sagtens kan leve med at vise reklamer på bloggen. Derfor har der altid været reklamer (bannere eller tekst) i sidebaren og imellem nogle af indlæggene. Disse er delvist styret af mig, og jeg forsøger altid at finde noget, der er relevant for læserne. Har I lagt mærke til alle reklamerne for garn på det sidste?

Delvist er disse reklamer dog styret af Google Ads, som skulle sørge for at generere reklamer ud fra den tekst, jeg skriver i bloggen. Jeg synes ikke altid, dette fungerer optimalt, men jeg tænker, at det også er afhængigt af, hvilke annoncører Google har tilgængelige.

Alle reklamer skaber en lille indtægt, som gør, at jeg kan betale for bloggens domæne og andre udgifter. Jeg håber over tid at kunne få yderligere indtægter og måske endda nok til, at jeg kan retfærdiggøre at bruge min tid på bloggen. Selvfølgelig, ud over den personlige glæde, som bloggen giver mig.

Nogle af læserne vil have lagt mærke til, at der blandt mine indlæg på det sidste har været lidt flere sponsorerede indlæg end normalt. Dette skyldes delvist, at jeg har skrevet færre indlæg, og derfor er andelen af sponsorerede indlæg større, men også, at der har været mulighed for at finde flere sponsorer med relevans for bloggen. Dette er glædeligt for mig, og giver en større indtægt.

Jeg bestræber mig på at finde sponsorer, som har relevans for læserne. Nogle gange vil de være direkte relateret til indhold på bloggen. Andre gange vil sponsorerne tilbyde et produkt eller en service, som jeg finder interessant, selv om den ikke er direkte relevant for hovedindholdet på bloggen, og derfor vælger jeg at skrive om denne service eller produkt alligevel.

Der vil altid være en overvægt af indholdsbaserede indlæg, sådan at sponsorerede indlæg aldrig vil tage over på bloggen. Men jeg håber da, at læserne finder nogle af de sidstnævnte brugbare, og hvis ikke, så håber jeg, at I kan bære over med dem og har forståelse for, at de betaler for mine udgifter og lidt af min tid.

Med venlig hilsen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...