søndag den 1. marts 2015

Stempler i NettoJeg var i Netto i Tilst for lidt siden. Dér så jeg mange forskellige stempler til kr 39 for en pakke. Der var forskellige dyr og symboler i de større stempler. Og der var et helt (gotisk?) alfabet i en pakke med små stempler. Desuden var der stempelpuder i forskellige farver. Mon ikke de findes i andre Netto butikker rundt om i landet?

Jeg var fristet af stemplerne med dyr. Jeg tænkte på at lave et aller andet til sønnens værelse. Men jeg lagde dem tilbage og gik uden at købe andet end dagligvarer. Hurra for en lille smule selvdisciplin!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...