lørdag den 28. marts 2015

Dejlig doven lørdag

Jeg har arbejdet nat tidligere på ugen. Det har en tendens til at smadre min døgnrytme. Derfor er det ekstra dejligt med en friweekend, hvor jeg langsomt kan finde tilbage til normal døgnrytme samt få slappet godt og grundigt af (så godt som man nu kan det med to små børn!).

Jeg skulle intet i dag, ud over at rydde op, fylde opvaskemaskine og lidt småt arbejde på computeren. Der var flere ting, jeg kunne have givet mig i kast med. Men i stedet har jeg hæklet firkanter og hygget med mand og børn - og magasiner.

Sidstnævnte signalerer virkelig afslapning for mig. Jeg købte Hendes Verden og Sallys tidligere på ugen og skal til at læse lidt. Og så har jeg kigget i Kvinna, som er et færøsk magasin, som jeg abonnerer på.


1 kommentar:

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...