mandag den 9. marts 2015

Sæber med betræk


For et stykke tid siden (allerede før jul), besluttede jeg at afprøve en idé, som jeg for lang tid siden så på nettet. Det er så lang tid siden, at jeg ikke kan huske, hvor jeg så den. Uanset, så har jeg ikke brugt nogen opskrift eller DIY. Jeg har bare prøvet mig frem selv i et mønster, som jeg selv har valgt.

Jeg har købt nogle sæber fra Søstrene Grene. Dem ville jeg gerne bruge som små gaver til en bekendt. Jeg tænker, at de også vil kunne bruges som værtindegaver og lignende.

Jeg har hæklet et betræk til hver sæbe. Nærmest en vante, dog uden fingre. Det er meningen, at betrækket skal bruges som en vaskeklud. Man tager sæben med i bad, med det hæklede betræk ud over, og vasker sig. Da betrækket er hæklet i 100% bomuld, kan det sagtens tåle at blive vasket i maskin efter brug.

Jeg har hæklet rundt i vævehækling. Jeg blev så vild med bagsiden af arbejdet, at jeg besluttede at vende vrangen ud på betrækket. Da jeg har prøvet mig frem, er begge betræk ikke helt ens. Jeg er mest tilfreds med nummer to. Men sådan vil det jo ofte være, når man prøver sig frem med en idé. Det bliver ofte bedre og bedre for hver gang, man prøver.

Er der stemning for en nem DIY? Så vil jeg da gerne lave én.
2 kommentarer:

  1. Genial idé, kunne godt tænke mig en diy.

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg laver én DIY, så snart jeg får tid til det. Jeg satser på denne weekend.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...