onsdag den 25. februar 2015

"Godsbanen" af Susanne Øland

Kort før jul kom jeg på arbejde og fandt denne smukke bog i mit dueslag. Jeg blev selvfølgelig glad og rørt. 

Forhistorien er, at forrige år fik vi en dejlig, ung kollega, som hele sidste vinter mødte på arbejde i den ene smukke, strikkede kreation efter den anden. Jeg kunne ikke lade være med at kommentere de fantastiske striksager. Min kollega fortalte, at det var hendes mor, der var designeren, og at denne var ved at lave en bog med strikopskrifter.

Jeg var selvfølgelig vældig interesseret. Og da bogen kom ud i december, var der et eksemplar til mig. Tusind tak, søde Signe.


Godsbanen indeholder 6 opskrifter på feminine og meget forskellige, strikkede kreationer. Jeg bruger ordet 'kreationer', for 'trøjer' ville på ingen måde være dækkende. To af kreationerne kan endda bruges på to forskellige måder, så man får to stykker tøj ud af disse opskrifter.

Designet er lige efter mit hoved: feminin strik i fint og lækkert garn, hvor konstruktion, struktur, pasform og kvalitet er i hovedsædet.

Det største problem bliver at beslutte, hvad jeg skal strikke til mig selv. En af favoritterne er denne blå trøje, fordi den bare er så hyggelig i sin oversize facon, og alligevel ikke klodset, da den er strikket på fine pinde i lækkert garn. 


2 kommentarer:

  1. Har købt hæftet og skal til at strikke :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Spændende. Hvad skal du strikke fra det? God fornøjelse.

      Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...