fredag den 13. februar 2015

Strikkede karklude

Jeg har gang i en lille produktion af strikkede karklude. Jeg har tænkt mig at bruge dem som små gaver, sælge på marked osv. Desuden elsker jeg også at have dem i mit eget køkken.

Jeg har haft gang i to mønstre med perlestrik. Hvis du skulle vælge ét af dem, hvad skulle det så være? Jeg er i tvivl om, hvorvidt jeg bare skal strikke lidt af hvert mønster, eller om det ene af dem er bedre egnet til karklude.


5 kommentarer:

 1. Jeg syntes personligt at den lilla ser super fin ud og kan rigtigt godt lide mønstret, men syntes da du skal lave lidt af begge :-)

  SvarSlet
 2. Tak for det. Jeg har faktisk lavet flere med samme mønster som den lilla. Jeg bloggede fra mobilen i går, men nu kan jeg se, at billedet da slet ikke er godt nok her på computeren til, at man rigtig kan se. En af ulemperne ved min gamle iPhone. Jeg trænger helt klart til en ny, så jeg kan tage bedre billeder ;)

  SvarSlet
 3. Den mørke (lilla) med tern er super flot. Jeg har selv strikket karklude og håndklæde i det mønster og det er SÅ lækkert.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så der er flere, der foretrækker det større mønster. Jeg tror, jeg vil fortsætte produktionen i det mønster så. Indtil jeg føler trang til at strikke perlestrik igen ;)

   Slet
 4. Jeg synes begge ser lækre ud, men de "ternet" strikkede min mor altid da jeg var barn, så dem forbinder jeg med en rigtig strikket karklud :-)

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...