mandag den 23. februar 2015

Jeg ønsker mig en køkkenmaskine! - Madmaskiner.dk


Sponsoreret indlæg - Annonce

Jeg elsker at lave mad og bage, og jeg har længe ønsket mig en ny køkkenmaskine. Jeg har en stavblender, en blender med skål, en håndmixer, en minihakker og en lille foodprocessor. Så der er noget at vælge imellem, når jeg skal kokkerere. Men jeg mangler en god, kraftig, effektiv køkkenmaskine med en vis kapacitet.

Indtil for nogle år siden - indtil jeg for alvor fandt frem til glæden ved madlavning - anså jeg de store køkkenmaskiner for at være noget gammeldags, om end vældig hyggelige. Jeg husker tydeligt, at jeg i min barndom i 70'erne sad på bordet i min mormors køkken, imens hendes store køkkenmaskine fra 50'erne kørte, og hun kyndigt hældte ingredienser i efter en opskrift, der kun fandtes i hendes hoved. Jeg husker også min mors orange køkkenmaskine fra 70'erne, som jeg selv nogle gange fik lov til at bruge, da jeg blev lidt større - en sjælden gang. For det er noget kraftigt maskineri, som ikke helt er børneegnet. Jeg husker også gange, hvor både mor og mormor har været til stede og for eksempel lavet fiskefars af nyfiskede sej, eller har lavet smørcreme til deres helt fantastiske kager (træstammer, hedder de på Færøerne, men det er noget andet end træstammer her i Danmark) til bryllupper og konfirmationer.

I det hele taget forbinder jeg mange gode stunder med køkkenmaskiner. Så hvorfor begyndte jeg at tænke på dem som noget gammeldags og ikke længere brugbart? Det gør jeg ikke længere, og jeg har i årevis ønsket mig en køkkenmaskine, men jeg har ikke kunnet finde ud af, hvad det skulle være for én. Hvad skal man gå efter? Hvilke behov har jeg i en køkkenmaskine? Hvor meget skal man give? Hvor meget skal man lytte til andre? De har måske ikke samme behov, som jeg har.

I dag er jeg kommet temmelig meget tættere på, hvad for en køkkenmaskine jeg ønsker mig - og den ligner overraskende meget min mormors, og min mors for den sags skyld. Jeg ved faktisk ikke, hvilket mærke, deres maskine er. Men jeg ønsker mig nu en Ankarsrum. Desværre koster den et beløb, som jeg er nødt til at spare op til. Så der bliver jeg nødt til at komme i gang med.Jeg har fået hjælp til at foretage mit valg. Jeg har været inde på hjemmesiden Madmaskiner.dk. Dér har jeg læst om køkkenmaskiner, om hvad der findes, om hvordan jeg afdækker mine behov, osv. Og der har jeg kunnet sammenligne utallige maskiner i forholde til mine behov, samt har fundet links til webshops, hvor de kan købes. Det har været en kolossal hjælp. Og jeg er nu meget mere afklaret i mit valg. Jeg ved, hvad jeg skal stile efter.


Madmaskiner.dk laver tests af forskellige slags madmaskiner og hvidevarer (ikke kun de store køkkenmaskiner, som jeg ønsker mig) og kommer med anbefalinger med testvindere og med 'bedst til prisen'. Testene er udførlige og gode vejledninger. At jeg så har valgt en helt anden maskine, går bare ud på, at den valgte maskine ville opfylde mine behov - og så maske lidt nostalgi også.

Fik jeg nævnt, at man ved at melde sig til nyhedsbrevet deltager i en konkurrence om at vinde et gavekort på 1500 kroner? Det er da for dumt at forpasse den mulighed. Jeg har tilmeldt mig!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...