søndag den 15. februar 2015

Hæklet vaskeklud


Jeg har hængt ud i sofaen det meste af dagen. Min søn er stadig rigtig sløj, og da jeg også er noget slap, har vi delt sofahjørnet. Han har sovet en del, og jeg havde endelig kræfter til at hækle lidt.

Jeg er i gang med en hæklet vaskeklud i vævehækling - tror jeg. For det kunne også være en lækker karklud. Men jeg er i tvivl om, hvorvidt den er stor nok. Hvor stor bør en hæklet (eller strikket) karklud være efter din mening?

2 kommentarer:

  1. Sikken et fint mønster. Har du et link til et mønster?
    For mig er en karklud ca. 20x20 cm......men dem jeg selv laver får nogle gange nogle mystiske mål ;-)

    SvarSlet
  2. Jeg tror, mine hæklede karklude bliver store nok, så. Må i gang med at måle. Mønsteret er vævehækling. Det er en virkelig lækker struktur. Jeg har ikke noget link, men jeg kunne godt lave en lille DIY, når jeg bliver rask.

    SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...