tirsdag den 30. december 2014

Nattestrik


Jeg har rådighedsvagt i nat. Egentlig kunne jeg ligge og sove, men roen er ikke helt faldet over mig endnu. Heldigvis har jeg mit strikketøj med. Skóleistar - til mig selv denne gang...

3 kommentarer:

 1. Det er vel også på tide, du strikker lidt til dig selv :-)
  Rigtig godt Nytår

  SvarSlet
 2. Nattestrikketøj. Det lyder som en god ide. Og skoleistar kan vi jo alle bruge :-) Godt nytår.

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår til jer også. Og ja, skóleistar kan man altid bruge. Men de blev altså for små. Jeg ved ikke, hvordan det lykkedes mig at lave dem for små, for jeg fulgte mig egen DIY - min sædvanlige fremgangsmåde. Men nu ligger de så her og ser fine ud, indtil jeg forærer dem til nogen.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...