torsdag den 25. december 2014

Glædelig jul - 2014

Jeg ønsker alle jer læsere på bloggen en glædelig jul.


Jeg tilbringer julen sammen med mand og børn. Vi havde en hyggelig juleaften med glade børn. Vores datter var på et tidspunkt så glad for gaverne, at hun næsten ikke kunne trække vejret, fortalte hun mig.

Jeg har arbejdet om dagen i går og i dag. Dér var også en god stemning. Men nu har jeg heldigvis fri indtil den 29. og så igen fri indtil efter nytår.

Jeg håber, I alle nyder fri- og helligdagene og kommer godt ind i det nye år. 


Desværre gik vores juletræslys i stykker, efter de og al pynten var kommet på træet. Så træet er ikke så hyggeligt, som det kunne have været. Det er jeg faktisk lidt ked af. Men jeg vil gøre et nyt forsøg på at ordne det i aften. 

4 kommentarer:

 1. Glædelig jul, Gudrun.
  Hvor rørende ♥. Der er intet så fantastisk som den barnlige begejstring over jul og gaver.
  Vi nyder det også i fulde drag :-).
  Maj

  SvarSlet
 2. God jul! Det lyder hyggeligt med aften i familiens skød :)

  SvarSlet
 3. Glædelig Jul til dig og din familie :-)

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...