lørdag den 20. december 2014

Dagens projekt


Jeg har i dag bagt og pyntet minimuffins til min venindes datters fødselsdag. Det er min yndlingsopskrift med marcipan og hindbær i og flødeosteglasur ovenpå. Denne gang er frostingen hvid med hvidt pynt og sølvglimmer, da temaet for fødselsdagen kommer fra Disney tegnefilmen Frost.

Jeg var lidt udfordret med papirformene. Jeg ville ønske, jeg havde nogle lyseblå, men jeg havde kun mellemblå med hvide prikker. Så dem brugte jeg. Jeg løb tør for blå forme på et tidspunkt, hvor der stadig var lidt dej tilbage, og brugte så røde forme. De må så bare komme på bordet senere, hvor det er blevet lidt raseret og man ikke tænker så meget på temaet mere. For de smager stadig dejligt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...