lørdag den 11. oktober 2014

Omma har strikket


I går kom denne fantastiske trøje med posten. Den er til min søn, som lige er blevet 5 år. Det er min mor, der har strikket og sendt trøjen fra Færøerne til Århus. Jeg mener, hun sagde, den er strikket i Navia Duo.

Jeg synes, det enkle mønster og farvesammensætningen er smuk. Desuden har trøjen en god pasform, som giver en 'sej stor dreng' silhuet, og ikke 'baby nuttet', som min søn helt klart mener, han er vokset fra.

Min søn synes, trøjen er flot, men den klør lidt. Så han kommer til at bruge den til vinter med langærmet bomuldsbluse indenunder - eller på gode efterårsdage uden jakke udenpå. For den er i ren og lækker uld, så den varmer godt.

"Takk fyri, Omma", siger vi herfra. Lounes vil ikke stille op til billeder, da han har travlt med at lege med nogle Ninja Turtles, siger han.5 kommentarer:

 1. Hvor den altså fin!
  Jeg kan godt lide, når der er mønster over brystet.

  SvarSlet
 2. Den kan jeg godt forstå, at du kan lide. Den er rigtig flot, og jeg er også pjattet med mønstret over brystet.

  SvarSlet
 3. Den er nemlig rigtig flot, jeg overvejer at strikke den i 'tøsefarver' til mit barnebarn

  SvarSlet
 4. Sikke en dejlig gave at få med posten. Den er rigtig flot.
  Kh Christina

  SvarSlet
 5. Tak for jeres søde kommentarer. Ja, trøjen er så flot, og vi er rigtig glade for den.

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...