torsdag den 9. oktober 2014

Forført af farver

Jeg har endnu et par strømper på vej. Igen til mig selv. Og jeg er kommet lige forbi hælen på strømpe nummer to, så der er ikke lang vej igen. 

Denne gang har jeg købt noget garn, der er en smule tykkere end det, jeg plejer at bruge. Dette opdagede jeg dog først, efter jeg var godt i gang med første strømpe.

Jeg tror, jeg har fokuseret så meget på farverne - som jeg er helt vild med! - da jeg købte garnet, at jeg helt glemte at tjekke løbelængden. Den er 150 meter for 50 gram, hvor jeg normalt bruger cirka 210 meter for 50 gram. 

Men det går nok. Garnet er lækkert, og jeg strikker på pind nummer 2,5 som sædvanlig. Så bliver strømperne bare en lille smule tykkere end sædvanlig.


2 kommentarer:

 1. De ser lækre ud....er det strømpegarn fra Brugsen.....for det er nemlig ganske udmærket.
  Selv bruger jeg dog pind 3 til det ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig fra Brugsen. Og det føles faktisk lækkert og blød. Normalt ville jeg nok også vælge at bruge pind 3 til det. Jeg kan mærke, at pind 2½ føles lidt tynd. Men jeg var kommet så langt, før jeg opdagede, at garnet er tykkere end sædvanlig, så jeg fuldfører bare på de tynde pinde. Strømperne føles gode alligevel.

   Slet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...