fredag den 10. oktober 2014

De seneste 9 - på Instagram


Det er ikke så ofte, jeg viser Instagram oversigter her på bloggen. Men en gang imellem går det vel an. De sidste ni billeder er fra august og september.

Der er billeder af nogle af mine sidste færdiggjorte strikkerier: et par strømper til mig selv og to stribede tunikaer til datteren. Vi er begge glade for vores nye strikkede tøj. Datteren poserer desuden gerne, når jeg har strikket noget til hende og vil have taget billeder. Det er værre med sønnen. Han har alt for travlt med andet. 

Kagen lavede jeg til min søns fødselsdag. Han havde glemt alle ønsker om superhelte- eller monsterkager og ønskede bare en nougatkage, for den er han tosset med.

Det begyndte med, at jeg lavede en banankage med nougatcreme og chokoladeganache til mandens fødselsdag i august. Den smagte virkelig godt. Med det resultat at datteren ønskede sig samme kage til sin fødselsdag i starten af september. Og min søn er så vild med den, at den også skulle laves til hans fødselsdag i slutningen af måneden.

Både manden og jeg er også vilde med kagen. Uheldigvis tager den et par dage at lave og koster en hel del. Så familiens nye kage er ikke én, det bliver lavet særlig ofte. Men det er måske godt, når man tænker på, at den er en kaloriebombe. Og den smager altså af mere end et enkelt lille stykke...

Den smukke himmel på billedet nød jeg på en af aftenturene med 'damerne'. Jeg er begyndt at motionere med nogle veninder i nabolaget, tre gange om ugen - når jeg kan. Desværre arbejder jeg ofte om aftenen, og så kan jeg ikke være med. Men det er altså helt vildt dejlig motion og selskab, så jeg håber, vi alle holder gejsten oppe og fortsætter.

Posen fra Stoff & Stil indeholder mine indkøb fra forleden dag. Dem skal I nok få lov til at høre mere om på et senere tidspunkt.

Og så var der selfierne! Dem tager/viser jeg ellers ikke ret mange af. Men jeg prøver at vænne mig til at se mig selv på billeder. Det er vist ved at være tid nu, hvor jeg er over 40. Og så må det ligeså godt være med grimt pandehår og uden makeup. For sådan ser jeg ud til hverdag. Det hjælper så heller ikke ligefrem, at min hårtørrer holdt op med at virke for nogle dage siden...

Husk, at du kan følge mig på Instagram. Mit brugernavn er gudrunjac

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...