onsdag den 8. oktober 2014

Nu skal jeg lære at sy!


Jeg har besluttet, at nu skal jeg altså lære at sy. Jeg vil lægge ud med en kjole til mig selv, så i dag har jeg været i Stoff & Stil og købt et mønster, hvorpå der står EASY. Desuden jerseystof, tråd og nåle til symaskinen. Så nu skal det være!

Ok, stoffet skal lige vaskes først....Stort antiklimax!

Selvfølgelig snuppede jeg også noget garn og andre småtterier, nu jeg var i butikken.

I dag bare et billede af posen, det hele blev hjemført i. En anden dag kommer det billeder af mine varer og mine udfoldelser udi det at sy. 

8 kommentarer:

 1. Hvor spændende :-) glæder mig til at se resultatet. - Ingrid (www.knitmandu.blogspot.dk)

  SvarSlet
 2. God fornøjelse med syningen; håber, det kommer til at køre for dig.

  SvarSlet
 3. Et godt råd, find noget billigt inden du sætter saksen i det du gerne vil sy, for det er bare så surt at klippe i noget skønt stof og det viser sig at mønsteret ikke passer... En der taler af erfaring

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for godt råd. Jeg kan sagtens forstå det. Jeg har bare ikke andet stof. Men det skal jeg så sørge for at have i fremtiden.

   Slet
  2. Forresten, stoffet var ikke vildt dyrt.

   Slet
 4. Sejt! Hvor er du modig. Jeg håber, at det kommer til at køre der ud af for dig! :)

  SvarSlet
 5. Tak for alle jeres kommentarer. Jeg har vasket stoffet, og håber måske at komme videre i processen i weekenden. Jeg skal nok vise frem, når jeg en gang er færdig - måske også hvis det går helt galt *krydser fingre*

  SvarSlet
 6. Håber vi kan se resultatet søndag :) og held og lykke

  SvarSlet

Jeg bliver glad, hvis du kommenterer på indlægget. Hvis det ikke kan lade sig gøre, er du velkommen til at kontakte mig på anden vis (se på kontakt siden hvordan).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...